juni, 2019

fre14jun(jun 14)18:00sön16(jun 16)13:00Magisk helg med naturväsen, nordisk mytologi och sejd18:00 - 13:00 (16) Längshultsgård, Längshultsgård 108 24392 Höör Arrangör: Österlenhäxan och Ingalill Engström Evenemangskategori:Kurser & Utbildningar

Mer

Evenemangs Detaljer

Kom på en magisk helg med naturväsen, nordisk mytologi och utesittning. I natursköna Längshults gård i Höör samlas vi på fredagkvällen runt lägerelden för att bekanta oss med varandra och allt som omger oss. Tillsammans med Ingalill Engström från Änglahus och Österlenhäxan Shaeen Svanede får du vandra mellan världarna i asken Yggdrasil och lära känna dess olika väsen.

Under helgen fram till lunch på söndagen kommer vi att känna in de fantastiska omgivningarna för att se vad vi finner. Kanske får du kontakt med en drake, troll eller eller någon annan av alla de magiska väsen som omger oss.
Många är de som befolkar vår jord och nu får du en chans att ställa in dig på samma väglängd för att umgås med dem.

Under lördagen kommer vi att ha en sejd då vi reser med trummans hjälp för att hämta den information som du kan behöva för stunden.
Vi erbjuder även den som vill att närvara på en utesittning natten till söndag. Självsam och i tystnad utforskar du dig själv i det stora med tryggheten av närhet till oss andra. Helgen kommer att vara full av spännande och djupa upplevelser genom naturväsen, meditationer, mytologiska berättelser och magi.

Varmt Välkomna på en magisk helg
Österlenhäxan och Ingalill Engström

När: Fredagen den 14:e juni klockan 18 till Söndagen den 16:e juni klockan 13
Investering: 2950:- därav 600:- i anmälningsavgift för att boka din plats. Bokningen är bindande, det vill säga att inga pengar betalas tillbaka om du uteblir. Skulle kursen ställas in så återbetalas självklart allt.
OBS Begränsat antal platser max 12 st

Vegetarisk mat, frukost och fika ingår, hör av dej om du har någon allergi eller är vegan.
Övernattning i sovsalar, finns några sängar o madrasser så först till kvarn och bokar får sängplats och resten får ta med liggunderlag , täcke kudde mm.
Samåkning från Höör

Vid frågor eller bokning kontakta Ingalill på Änglahus
Telefonnr: 0702205959
mail: anglahus@gmail.com

Tid

14 (Fredag) 18:00 - 16 (Söndag) 13:00

Plats

Längshultsgård

Längshultsgård 108 24392 Höör

Arrangör

Österlenhäxan och Ingalill Engström

Scroll to Top
X